RuralActiva Entrada  |  Registre           Cerca

 caes
 

Taulell d'anuncis

 

   :: Borsa de treball ::

Anuncis d'oferta i demanda de feina al món rural

Paraula clau:
Categories:

Territori:
select
select
select
parella jove de 31anys busquem casa o masia de masoveria per a catalunya  (20/02/2018)
Amposta (Montsià - Terres de l'Ebre)
Hola, tinc 31 anys i amb la meva parella estem interessat en començar un nou projecte de vida y oblida el formigo que tan ens posa nerviosos, me he dedicat al sector rural. Jo tinc estudis en ingieneria agronoma a la universitat de sevilla amb titul de la unio europea amb permisos per poder treballar a tota la unio europea, y tinc experiencia en herbas plantas y jardineria y animals rurals en gestió y regs naturals y tecnologia agricola, com drons etc etc He treballat obra civil y rural, tinc c
MASOVERS  (16/02/2018)
Sant Cugat Sesgarrigues (Alt Penedès - Comarques de Barcelona)
Es precisa incorporar com a interna una parella per a treballar en una finca ubicada a la costa catalana com a Masovers. La parella s allotjarà a una casa annexa a la finca i disposarà de diversos beneficis. Es necessita incorporar com a interna una parella per a treballar a la finca. Entre les funcions principals es troben: Manteniment de la finca: manteniment de l exterior de la finca, manteniment del jardí i piscina. Realització de les tasques de la llar: neteja,planxa, cuina, entre d altres.
Parella busca treballar, colaborar o associar-se en projecte o empresa rural  (19/01/2018)
Porrera (Priorat - Camp de Tarragona)
Hola, som una parella catalano-togolesa polivalents, seriosos i amb experiència i estem oberts a ofertes serioses per portar negoci tipus casa rural o altres, àmbit de Catalunya Jordi i Victòria Tel. 608723452
neteja i ajudant de cuina  (28/11/2017)
Les Valls de Valira (Alt Urgell - Alt Pirineu)
oferim treball de neteja i ajudant de cuina, tenim una petita casa rual al alt urgell, concretament a Arcavell Les Valls de Valira Posibilitat d-allotjament.
PARELLA: ELECTRICISTA I CAMBRERA BUSQUEN ENCARREGAR-SE D'UNA MASIA  (19/11/2017)
Naut Aran (Val d'Aran - Alt Pirineu)
Hola!! Estem buscant un/a propietari/a que busqui una parella per encarregar-se de la seva Masia a canvi d'allotjament i sou. El Josep ha treballat sempre d'electricista i de manteniment i jo tinc molta experiència en el sector de l'hoteleria. Ens agraden els animals i la Natura. Som amables, enèrgics, constants, creatius i responsables. Estem interessats en qualsevol comarca de Catalunya. Salut i vida!!
Parella anglo-catalana busca feina de masovers  (10/11/2017)
Banyoles (Pla de l'Estany - Comarques de Girona)
Mestre titulada en educacio infantil Waldorf i landscape designer amb experiencia en permacultura busquem feina de masovers. Despres de 8 anys vivint a anglaterra hem decidit mudar-nos a Catalunya. Per mes informacio envieu un correu electronic.
Projecte de masoveria participativa a Collserola  (21/10/2017)
Sant Just Desvern (Baix Llobregat - Comarques de Barcelona)
Es cerquen masovers per projecte multidisciplinar de construcció tradicional, agricultura , ramaderia, avicultura i apicultura ecocològica, preferiblement amb experiència profesional.
1234
  
spacer
separador

Categories

Taulell d'anuncis

  

 

 

 Rudona
 

 

 
spacer
RuralActiva - Emprenedoria rural Fundacio del Mon Rural
www.ruralactiva.net
info@ruralactiva.net
spacer
Copyright 2010 - Fundació del Món Rural
Av. Prat de la Riba, 27 Altell 1a. 25008 Lleida
Tel. 973 229 360 - Fax: 973 229 365
www.fmr.cat  :::  fmr@fmr.cat
spacer
Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya Inicia: per la creació d'empreses
Fons Social Europeu