RuralActiva Entrada  |  Registre           Cerca

 caes
 

Taulell d'anuncis

 

   :: Vivenda ::

Anuncis de vivenda al món rural: llogar / vendre / compartir

Paraula clau:
Categories:
Territori:
select
select
select
Busco companys/as per compartir casa  (25/06/2017)
Marganell (Bages - Catalunya Central)
Busco companys/as per buscar i compartir casa o masia a la muntanya. La zona seria voltants de Montserrat o Bages a 50min de Barcelona aprox. Si estas interessat, contacta'm.
Busco companys/es per compartir casa a La Garriga  (11/05/2017)
La Garriga (Vallès Oriental - Comarques de Barcelona)
Hola! Estic buscant companys/es per llogar una casa a La Garriga. M'agradaria que la casa tingués una miqueta de terreny per fer-hi un hort. Si et pot interessar posa't en contacte amb mi :)
Busco company/a per llogar casa/masia en plena natura a 1 h de BCN  (08/05/2017)
Maçanet de la Selva (Selva - Comarques de Girona)
Hola, estic interessat en buscar company/a per compartir casa/masia en plena natura, econòmic i a 1 hora de Barcelona. La meva idea és mantenir l´habitació actual de Bcn per baixar un parell de dies i viure principalment a la casa/masia. La casa hauria de ser més aviat rústica, en plena naturalesa, amplia,... La zona m'és indiferent però si que demano és que sigui tranquil i envoltat de bosc.
Masia o Habitació per viure a pagès.  (27/04/2017)
Fornells de la Selva (Gironès - Comarques de Girona)
Estic buscant una masia o una habitació a una masia per compartir i poder viure al pagès. Lloc on pugui fer hort i tenir algunes gallines i altres animals per poder intentar acostarnos a la autosuficiència. estic obert a tot tipus de propostes i a ser partícep de projectes. Tinc experiència en agricultura, ramadareia, horticultura, fructicultura, forestal, jardineria i altres. 28 anys.
Es busca casa envoltada de natura.  (16/03/2017)
Celrà (Gironès - Comarques de Girona)
Hola a tots/es!!! Busco/em una casa amb natura al voltant per iniciar-hi una nova vida i projecte a Girona (Sant Daniel o Gavarres) o pobles del voltant, Monseny, Empordà, o Garrotxa. Possibilitat de compartir-la i/o permuta per cuidar-la. El projecte relaciona persones i natura. retrobar la saviesa de la natura a la pròpia vida. Es moment de canvis individuals per produir canvis col. lectius, d apostar pels talents, pels somnis i per l amor❤🍃🐞!! Interessats contactar al 652648799.
Busco Masia per Masoveria/Llogar/Compartir  (25/02/2017)
Montseny (Vallès Oriental - Comarques de Barcelona)
Sóc l'Iñaki, tinc 27 anys, busco una masoveria o petita casa rural per llogar o compartir per viure amb el meu gos. Sóc jardiner, tinc coneixements i eines de fusteria, electricitat i construcció. M'agrada i tincs experiència en cultivar l'hort i tenir cura dels animals
Coparteixo casa rústica a l ´Alt Empordà!!  (23/02/2017)
Ventalló (Alt Empordà - Comarques de Girona)
Hola. Sóc la Nina (37) anys, em dedico al món de la dansa, el ioga i la pedagogia. He trobat una caseta en el petit veinat de Vila-Robau en un entorn natural on vull crear un petit projecte de vida natural relacionat amb les arts escèniques i terapèutiques. Busco algú vegetarià/vegà del món de les arts, teràpia, pedagogia o d´ofici artesà i que comparteixi un estil de vida saludable, i actiu i que alhora sigui relaxat/da ;-)- La persona podria entrar a viure-hi a partir de finals de maig/ pr
123
  
spacer
separador

Categories

Taulell d'anuncis

  

 

 

 Rudona
 

 

 
spacer
RuralActiva - Emprenedoria rural Fundacio del Mon Rural
www.ruralactiva.net
info@ruralactiva.net
spacer
Copyright 2010 - Fundació del Món Rural
Av. Prat de la Riba, 27 Altell 1a. 25008 Lleida
Tel. 973 229 360 - Fax: 973 229 365
www.fmr.cat  :::  fmr@fmr.cat
spacer
Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya Inicia: per la creació d'empreses
Fons Social Europeu