RuralActiva Entrada  |  Registre           Cerca

 caes
 

Taulell d'anuncis

 

   :: Vivenda ::

Anuncis de vivenda al món rural: llogar / vendre / compartir

Paraula clau:
Categories:
Territori:
select
select
select
Mesoveria: Projecte d'emprenadoria i vida.  (13/02/2018)
Sant Gregori (Gironès - Comarques de Girona)
Busquem una casa al mig de la natura per iniciar-hi una nova vida i projecte al Gironès, Pla de l'Estany, Montseny, Empordà, o Garrotxa. Possibilitat de lloguer, compra, compartir-la i/o permuta per cuidar-la. El projecte relaciona persones i natura: Retrobar la saviesa i coneixement de la natura i posar-la en valor per les persona i la pròpia vida. Es moment d'apostar pel talent i els somnis de les persones per crear projectes i vides amb sentit. Gràcies i fins aviat. Maria (652648799)
masia a castellterçol  (24/10/2017)
Moià (Bages - Catalunya Central)
bon dia es busca masia a castellterçol o voltans per inicia activitat agricola a mes de activitats de lleure amb infants. masoveria, lloguer o venta tot es parlar i veure si podem arrivar algun acord. l'estat de la masia i els camps no son un problema.
Busquem Masia per projecte social  (05/01/2017)
Cardedeu (Vallès Oriental - Comarques de Barcelona)
Sí, tot i que de vegades sembla impossible, seguim buscant una masia, una masia per poder desenvolupar un projecte social amb persones en risc d'exclusió social i/o amb diversitat funcional. Busquem una compra accessible, un lloguer, una oportunitat, som una parella jove, jo educadora social, ell educador i pagès d'agricultura ecològica. Si creus que encaixem amb el que tens, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!
Busco Masia/Casa al camp  (15/12/2016)
La Vall de Bianya (Garrotxa - Comarques de Girona)
Hola!Sóc la Gina,desde fa temps que busco casa de camp(masia)encara que s'hagi de restaurar, per viure a pagès que és el que vull i poder desarrollar el meu projecte personal de cultiu d'horta, plantes medicinals, cria de gallines ponedores i fer els derivats medicinals i conserves.Siusplau si teniu una casa que no sabeu que fer, doneu-me l'oportunitat. Gràcies.
Projecte  (21/01/2015)
Òrrius (Maresme - Comarques de Barcelona)
Som dues noies titulades en ramaderia i amb ganes de començar un projecte de cabrum de llet. Busquem un lloguer de terreny amb o sense instal·lacions ramaderes on poder començar. Per la zona de comarques de Barcelona i Catalunya central.
masovers o lloguer reduit  (02/09/2013)
La Roca del Vallès (Vallès Oriental - Comarques de Barcelona)
bon dia estic buscant una finca per poder fer de masover i/o poder pagar un lloguer reduit, tinc 24 anys i es poer poder començar una nova etapa estic buscant per maresme i valles oriental. no cal que estigui 100% be, tot es pot mirar i parlar. tinc experiencia en agricultura ecologica tan en horticultura com en abres fruiters, oliveres i admetllers. tan be tinc experiencia en treballs forestals i en maquinaria agricola.
  
spacer
separador

Categories

Taulell d'anuncis

  

 

 

 Rudona
 

 

 
spacer
RuralActiva - Emprenedoria rural Fundacio del Mon Rural
www.ruralactiva.net
info@ruralactiva.net
spacer
Copyright 2010 - Fundació del Món Rural
Av. Prat de la Riba, 27 Altell 1a. 25008 Lleida
Tel. 973 229 360 - Fax: 973 229 365
www.fmr.cat  :::  fmr@fmr.cat
spacer
Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya Inicia: per la creació d'empreses
Fons Social Europeu