RuralActiva Entrar  |  Registrarse           Buscar

 caes
 

Tablón de anuncios

 

   :: Vivenda ::

Anuncios de vivenda en el mundo rural: alquilar / vender / compartir

Palabra clave:
Categorías:
Territorio:
select
select
select
Mesoveria: Projecte d'emprenadoria i vida.  (13/02/2018)
Sant Gregori (Gironès - Comarques de Girona)
Busquem una casa al mig de la natura per iniciar-hi una nova vida i projecte al Gironès, Pla de l'Estany, Montseny, Empordà, o Garrotxa. Possibilitat de lloguer, compra, compartir-la i/o permuta per cuidar-la. El projecte relaciona persones i natura: Retrobar la saviesa i coneixement de la natura i posar-la en valor per les persona i la pròpia vida. Es moment d'apostar pel talent i els somnis de les persones per crear projectes i vides amb sentit. Gràcies i fins aviat. Maria (652648799)
MASOVERS O MASOVERA, BUSCO PARELLA O SEÑORA PREJUBILADA.  (12/02/2018)
Sanaüja (Segarra - Terres de Ponent)
Busco parella,o señora prejubilada que vulgui viure en plena natura,i el que ofereixo es, casa en plena natura a la comarca de la segarra,casa molt ben equipada i casi amb totes les prestacions basiques i algo mes, hi ha hort, espai per animals, que actualment ja n'hi ha algun..... tot en plena natura, ofereixo tot a cambi de fer companya a dos persones grans, son independents pero una necesite mes atencio,per mes informacio trucar-me al 619672598,abstenir-se persones no serioses i no responsabl
som una parella amb tres nens que busquem des de fa temps una masia per viure-hi en plena natura i iniciar un projecte de granja-escola. Comprem o lloguem per un preu raonable i inclús podem iniciar el projecte compartit amb una altra família. Preferiblement per les comarques de Lleida, Barcelona o Girona.
Masover  (22/01/2018)
Cornellà del Terri (Pla de l'Estany - Comarques de Girona)
Busco casa per cuidar a canvi de viure-hi, sóc un noi jove amb ganes de treballar, en cas que faci falta mes de una persona per la feina la puc trobar.
Masoveria al ripolles o osona  (12/01/2018)
Ripoll (Ripollès - Comarques de Girona)
Parella busca masia o casa amb terreny per cuidar i tenir animals
Masia de Reposo a L'alt Penedès  (02/01/2018)
Font-rubí (Alt Penedès - Comarques de Barcelona)
La masia del reposo Masia en medio del bosque, ubicada en el Alt Penedes Especialmente dirigida para personas que buscan recuperarse despues de una enfermedad, o si estas preparando oposiciones y necesitas maxima concentracion. Si buscas inspiracion para escribir tu libro o componer musica o simplemente necesitas conectar con tu ser. La masia y sus alrrededores estan llenos de caminos, de un bosque privado donde podras encontrar tu espacio para meditar, hacer yoga, descanso, leer o dormir mir
Habitació o masoveria  (14/12/2017)
Sant Julià de Ramis (Gironès - Comarques de Girona)
Hola a tot@s. A partir de gener necessito trobar una habitacio en pis, masia, casa, compartits, o bé masia com a masover, per la zona de Sarrià de Ter, Sant julià de ramis, Cerlà, Campdorà, Medinyà, etc. Es per motius de desplaçament per feina. Gràcies.
12345678
  
spacer
separador

Categorías

Tablón de anuncios

  

 

 

 Rudona

 

 
spacer
RuralActiva - Emprenedoria rural Fundacio del Mon Rural
www.ruralactiva.net
info@ruralactiva.net
spacer
Copyright 2010 - Fundació del Món Rural
Av. Prat de la Riba, 27 Altell 1a. 25008 Lleida
Tel. 973 229 360 - Fax: 973 229 365
www.fmr.cat  :::  fmr@fmr.cat
spacer
Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya Inicia: per la creació d'empreses
Fons Social Europeu