RuralActiva Entrada  |  Registre           Cerca

 caes
 

Recursos

 

   :: Nous jaciments d'ocupació ::

En aquesta secció trobareu tots els recursos i informació relacionada amb la detecció i el foment de nous jaciments d’ocupació en les comarques rurals.

En l’àmbit dels nous jaciments d’ocupació s’hi treballen les oportunitats professionals que les noves cultures del treball, les noves ocupacions, i els sectors econòmics emergents comporten.

> Més informació sobre Nous jaciments d'ocupació

  

Documents

Informe econòmic de la Federación Española de Indutrias de Alimentación y Bebidas 2011 (2012)
La FIAB presenta el seu informe econòmic 2011.
     
Projecte Social Coop: Recopilació de Bones Pràctiques (2011)
El projecte SOCIAL COOP és una projecte pilot subvencionat pel Ministerio de Medio Ambiente, Rural y Marino, en el marc de la Red Rural Nacional, i en el que participen la Fundació del Món Rural, ARA-COOP, la Fundació Catalana de Cooperació, i les Federacions de les Cooperatives Agràries d’Aragó, Astúries, Extremadura, Galícia i Catalunya. A través d’aquest projecte, es vol promoure la implantació, en les zones rurals, de serveis a la gent gran, generant ocupació, especialment femenina, i diversificant les activitats de les cooperatives agràries, en el marc de la cada cop més necessària implantació de model innovadors. Amb aquest projecte es pretén obrir el debat i la sensibilització de les cooperatives i les comunitats rurals sobre les oportunitats que ofereixen els serveis a les persones en matèria de diversificació econòmica, generació d'ocupació femenina i la millora de la qualitat de vida. I alhora, dissenyar i formular serveis adaptats i dimensionats a les necessitats del territori i liderats per cooperatives agràries. Per aportar eines, coneixements i experiències SOCIAL COOP vol identificar i analitzar iniciatives de serveis de atenció a les persones a la Unió Europea que puguin servir per impulsar iniciatives organitzatives liderades per cooperatives i singulars en funció dels recursos i les necessitats del territori i de la societat rural.
     
Anàlisi de resultats del projecte “Dones i serveis d’atenció a les persones en el món rural” (2011)
Anàlisi del projecte SOCIAL COOP, impulsat per la Fundació del Món Rural, que determina les característiques generals que presenten els diferents territoris rurals de les Comunitats Autònomes participants en el projecte així com de l’estat espanyol en general, en relació a la seva tendència sociodemogràfica.
     
Informe final de Social Coop (2011)
El projecte SOCIAL COOP és una projecte pilot subvencionat pel Ministerio de Medio Ambiente, Rural y Marino, en el marc de la Red Rural Nacional, i en el que participen la Fundació del Món Rural, ARA-COOP, la Fundació Catalana de Cooperació, i les Federacions de les Cooperatives Agràries d’Aragó, Astúries, Extremadura, Galícia i Catalunya. Amb aquest projecte es pretén obrir el debat i la sensibilització de les cooperatives i les comunitats rurals sobre les oportunitats que ofereixen els serveis a les persones en matèria de diversificació econòmica, generació d'ocupació femenina i la millora de la qualitat de vida. I alhora, dissenyar i formular serveis adaptats i dimensionats a les necessitats del territori i liderats per cooperatives agràries. A més a més d’acompanyar en la implementació d'un projecte en una àrea vulnerable, definida per indicadors de situació de dependència, alts índexs d'atur femení i l’existència de cooperatives agràries.
     
Dones i serveis d'atenció a les persones al món rural català. Detecció de necessitats al territori. (2010)
Informe coordinat per la Fundació del Món Rural. Recerca realitzada per la Universitat de Lleida.
     
Pàg. 9 / 11 |<<    <<   5  6  7  8  [9]  10  11  >>   >>|  
Veure tots els documents

Enllaços d'interès

CEVI Pyme
CEVIPYME: centre de recolzament a la PYME en matèria de gestió de drets de propietat industrial. L'objectiu és proporcionar a la PYME i a les seves associacions, informació i assistència personalitzades i gratuïtes sobre les opcions que millor s'adaptin a les seves necessitats per a la protecció de la seva propietat industrial, així como sobre la manera més eficaç de gestionar i rentabilitzar la propietat un cop obtinguts i registrats els drets corresponents.
Conclusions del I Congrés del Tercer Sector Ambiental
S'han publicat les conclusions del I Congrés del Tercer Sector Ambiental.
Creatuempresa.org
Portal que té per objectiu proporcionar a les persones emprenedores les eines necessàries per a la posada en marxa de la seva empresa de la manera més ràpida, senzilla i econòmica.
CROWD COMPANIE
L'economia de Col · laboració és un moviment poderós. Els consumidors estan obtenint el que necessiten l'un de l'altre, i no de les institucions tradicionals. En lloc de comprar coses noves, la gent està compartint productes entre si en un canvi de la societat emergent anomenada Economia de Compartir, desplaçant el paper tradicional dels fabricants.
Del fracàs a l'èxit amb un bon pla B
Pàg. 1 / 5 |<<    <<   [1]  2  3  4  5  >>   >>|  
Veure tots els enllaços
spacer
separador

  

Agenda: properes activitats

No s'han trobat events

Veure tots els events

Darreres notícies

  

 

 

 Rudona
 

 

 
spacer
RuralActiva - Emprenedoria rural Fundacio del Mon Rural
www.ruralactiva.net
info@ruralactiva.net
spacer
Copyright 2010 - Fundació del Món Rural
Av. Prat de la Riba, 27 Altell 1a. 25008 Lleida
Tel. 973 229 360 - Fax: 973 229 365
www.fmr.cat  :::  fmr@fmr.cat
spacer
Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya Inicia: per la creació d'empreses
Fons Social Europeu