RuralActiva Entrada  |  Registre           Cerca

 caes
 

Recursos

 

   :: Nous jaciments d'ocupació ::

En aquesta secció trobareu tots els recursos i informació relacionada amb la detecció i el foment de nous jaciments d’ocupació en les comarques rurals.

En l’àmbit dels nous jaciments d’ocupació s’hi treballen les oportunitats professionals que les noves cultures del treball, les noves ocupacions, i els sectors econòmics emergents comporten.

> Més informació sobre Nous jaciments d'ocupació

  

Documents

L'Observatori de la competitivitat 2012 (2013)
Aquest estudi té la voluntat de desenvolupar una iniciativa de pes dins del sector professional i aportar una visió complementària entorn de la competitivitat empresarial i territorial.
     
Medi ambient a Catalunya. Informe 2011 (2013)
S'ha publicat el document Medi Ambient a Catalunya. Informe 2011, la quarta edició de la col·lecció sobre informació de l’estat del medi ambient a Catalunya que edita la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat (SMAS) amb l’objectiu de contribuir a un millor coneixement de les dades ambientals que afecten el nostre país. El seu contingut engloba els aspectes més comuns en matèria de medi ambient com és, per exemple, la generació de residus tant municipals com industrials i de la construcció; la qualitat de l’aire, a partir de les dades que es recullen i calculen per mitjà de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica; la qualitat de l’aigua, les seves reserves i sistemes de sanejament; o l’estat dels boscos i la seva funcionalitat i protecció, de tal manera que se’n pugui extreure una visió àmplia del seu estat.
     
Indicadors de posició competitiva del sector turístic (2013)
Indicadors de posició competitiva del sector turístic. Tercer trimestre de 2012. Observatori d’Empresa i Ocupació
     
Els reptes i oportunitats comercials de l’adaptació al canvi climàtic a Catalunya (2012)
L’objectiu de l’estudi ha estat constatar i caracteritzar quina és la percepció que té actualment el sector empresarial a Catalunya enfront el canvi climàtic, focalitzant específicament els reptes i les noves oportunitats de negoci que generen o poden generar les accions d’adaptació.
     
Informe final del proyecto ECOTURAL (2013)
El projecte ecotural ha estat desenvolupat per eco-union amb el recolzament de la Fundació Biodiversitat a través del Programa empleaverde entre novembre de 2001 i novembre de 2012. L'objectiu general del projecte ha esta millorar la competitivitat de petites empreses i generar ocupació en el sector del turisme rural sostenible. La majoria dels destinataris són autònoms o treballadors de pymes de les Comunitats Autònomes de Catalunya, Illes Balears, Valencia i Murcia.
     
Pàg. 5 / 11 |<<    <<   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  >>   >>|  
Veure tots els documents

Enllaços d'interès

CEVI Pyme
CEVIPYME: centre de recolzament a la PYME en matèria de gestió de drets de propietat industrial. L'objectiu és proporcionar a la PYME i a les seves associacions, informació i assistència personalitzades i gratuïtes sobre les opcions que millor s'adaptin a les seves necessitats per a la protecció de la seva propietat industrial, així como sobre la manera més eficaç de gestionar i rentabilitzar la propietat un cop obtinguts i registrats els drets corresponents.
Conclusions del I Congrés del Tercer Sector Ambiental
S'han publicat les conclusions del I Congrés del Tercer Sector Ambiental.
Creatuempresa.org
Portal que té per objectiu proporcionar a les persones emprenedores les eines necessàries per a la posada en marxa de la seva empresa de la manera més ràpida, senzilla i econòmica.
CROWD COMPANIE
L'economia de Col · laboració és un moviment poderós. Els consumidors estan obtenint el que necessiten l'un de l'altre, i no de les institucions tradicionals. En lloc de comprar coses noves, la gent està compartint productes entre si en un canvi de la societat emergent anomenada Economia de Compartir, desplaçant el paper tradicional dels fabricants.
Del fracàs a l'èxit amb un bon pla B
Pàg. 1 / 5 |<<    <<   [1]  2  3  4  5  >>   >>|  
Veure tots els enllaços
spacer
separador

  

Agenda: properes activitats

No s'han trobat events

Veure tots els events

Darreres notícies

  

 

 

 Rudona
 

 

 
spacer
RuralActiva - Emprenedoria rural Fundacio del Mon Rural
www.ruralactiva.net
info@ruralactiva.net
spacer
Copyright 2010 - Fundació del Món Rural
Av. Prat de la Riba, 27 Altell 1a. 25008 Lleida
Tel. 973 229 360 - Fax: 973 229 365
www.fmr.cat  :::  fmr@fmr.cat
spacer
Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya Inicia: per la creació d'empreses
Fons Social Europeu