RuralActiva Entrada  |  Registre           Cerca

 caes
 

Recursos

 

   :: Creació d'empreses ::

En aquesta secció trobareu tots els recursos i informació relacionada amb la creació d’empreses.

En l’àmbit de la creació d’empreses s’hi treballen les eines i serveis de suport a la creació de les empreses, des de la generació de la idea fins a la consolidació del negoci.

> Més informació sobre Creació d'empreses

  

Documents

XVII Fòrum d'Inversió. Catàlegs de projectes i proveïdors de fons (2011)
     
Infografia de negoci per a PYMES 2012 (2012)
     
Informe final de Social Coop (2011)
El projecte SOCIAL COOP és una projecte pilot subvencionat pel Ministerio de Medio Ambiente, Rural y Marino, en el marc de la Red Rural Nacional, i en el que participen la Fundació del Món Rural, ARA-COOP, la Fundació Catalana de Cooperació, i les Federacions de les Cooperatives Agràries d’Aragó, Astúries, Extremadura, Galícia i Catalunya. Amb aquest projecte es pretén obrir el debat i la sensibilització de les cooperatives i les comunitats rurals sobre les oportunitats que ofereixen els serveis a les persones en matèria de diversificació econòmica, generació d'ocupació femenina i la millora de la qualitat de vida. I alhora, dissenyar i formular serveis adaptats i dimensionats a les necessitats del territori i liderats per cooperatives agràries. A més a més d’acompanyar en la implementació d'un projecte en una àrea vulnerable, definida per indicadors de situació de dependència, alts índexs d'atur femení i l’existència de cooperatives agràries.
     
Anàlisi de resultats del projecte “Dones i serveis d’atenció a les persones en el món rural” (2011)
Anàlisi del projecte SOCIAL COOP, impulsat per la Fundació del Món Rural, que determina les característiques generals que presenten els diferents territoris rurals de les Comunitats Autònomes participants en el projecte així com de l’estat espanyol en general, en relació a la seva tendència sociodemogràfica.
     
Projecte Social Coop: Recopilació de Bones Pràctiques (2011)
El projecte SOCIAL COOP és una projecte pilot subvencionat pel Ministerio de Medio Ambiente, Rural y Marino, en el marc de la Red Rural Nacional, i en el que participen la Fundació del Món Rural, ARA-COOP, la Fundació Catalana de Cooperació, i les Federacions de les Cooperatives Agràries d’Aragó, Astúries, Extremadura, Galícia i Catalunya. A través d’aquest projecte, es vol promoure la implantació, en les zones rurals, de serveis a la gent gran, generant ocupació, especialment femenina, i diversificant les activitats de les cooperatives agràries, en el marc de la cada cop més necessària implantació de model innovadors. Amb aquest projecte es pretén obrir el debat i la sensibilització de les cooperatives i les comunitats rurals sobre les oportunitats que ofereixen els serveis a les persones en matèria de diversificació econòmica, generació d'ocupació femenina i la millora de la qualitat de vida. I alhora, dissenyar i formular serveis adaptats i dimensionats a les necessitats del territori i liderats per cooperatives agràries. Per aportar eines, coneixements i experiències SOCIAL COOP vol identificar i analitzar iniciatives de serveis de atenció a les persones a la Unió Europea que puguin servir per impulsar iniciatives organitzatives liderades per cooperatives i singulars en funció dels recursos i les necessitats del territori i de la societat rural.
     
Pàg. 2 / 12 |<<    <<   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  >>   >>|  
Veure tots els documents

Enllaços d'interès

AraCoop, promoció i creació de cooperatives
Cooperativa que treballa per estimular la creació d'empreses cooperatives i ajudar-les durant el procés de constitució.
Associació Catalana de l'Empresa Familiar
Associació d'empreses familiars de Catalunya.
Càtedra Cambra de l'Empresa Familiar
Càtedra de la Universitat de Girona per analitzar i investigar la realitat, problemàtica i perspectives de l'empresa familiar.
Càtedra sobre el foment de l'emprenedoria i la creació d'empreses, URV
Càtedra de la Universitat Rovira i Virgili, creada a l'objecte de promoure l'emprenedoria i la creació d'empreses.
CEEILleida
Centre europeu d'empreses i innovació de Lleida.
Pàg. 1 / 9 |<<    <<   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >>   >>|  
Veure tots els enllaços
spacer
separador

  

Agenda: properes activitats

No s'han trobat events

Veure tots els events

Darreres notícies

  

 

 

 Rudona
 

 

 
spacer
RuralActiva - Emprenedoria rural Fundacio del Mon Rural
www.ruralactiva.net
info@ruralactiva.net
spacer
Copyright 2010 - Fundació del Món Rural
Av. Prat de la Riba, 27 Altell 1a. 25008 Lleida
Tel. 973 229 360 - Fax: 973 229 365
www.fmr.cat  :::  fmr@fmr.cat
spacer
Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya Inicia: per la creació d'empreses
Fons Social Europeu